VAKANTIE

Tijdens de schoolvakanties gaan we regelmatig op daguitstap. Deze uitstappen kunnen bijvoorbeeld plaatsvinden in Technopolis, Speelstad, een subtropisch zwembad, een groot bos …

Tijdens de zomervakantie kunnen de kinderen en jongeren ook deelnemen aan het vakantie-aanbod van derden. Zo kunnen ze naar een speelpleinwerking gaan of deelnemen aan één van de kampen die verschillende organisaties (Akindo, Bizon, Koning Kevin, Jeugdtip, Pirlewiet, Crefi, Kazou, Rode Kruis, Koraal…) organiseren.

Elke dinsdag tijdens de zomervakantie organiseren we tussen 10.00u en 17.00u een speeldag voor kinderen van 0 tot 6 jaar zonder begeleiding van hun ouders. Op deze manier kunnen de ouders tijdens de (drukke) vakantieweken even de batterijen opladen, terwijl de kinderen hun energie kwijt kunnen tijdens de activiteiten aangeboden door de medewerkers (speeltuin, koken, knutselen, waterspelletjes, snoezelen,…). Tijdens het afsluitmoment (vanaf 16.00u) genieten kinderen en ouders samen van een vieruurtje en is er de mogelijkheid om hun verhaal te doen en samen op een gezellige manier de speeldag af te ronden.